En dag som många andra men ändå speciell

Posted on Updated on

Under morgonpromenaden idag tog jag med mig hund och kong bort till fotbollsplanen där vi brukar träna och hade första träningspasset sedan kastreringen. Jag hade kongen i fickan och använde den som belöning, eftersom jag inte är helt hundra på hans mage riktigt än, och som vanligt innebar kongbelöning megamassa iver och entusiasm och framförallt hafs.

Men, jag bad honom skärpa till sig, gav bara belöning när han gjorde helt rätt…

…och idag var första gången någonsin hans kontakt gjorde mig yr. För han såg mig så stint i ögonen att jag nästan fick yrsel. Det var en helt makalös känsla, som om vi försvann i en liten bubbla där ingenting annat fanns! Vad jag än gjorde så vägrade han bryta fokus! <3

Älskade bästhunden! Har varit en sådan där underbar dag med bara han och jag, alldeles för långa promenader, glädje och lycka och bara något enstaka, litet halvhjärtat skall på mötande hundar. Han börjar bli så harmonisk och mogen och åh, ja, jag är så överlycklig att han är min och ingen annans.

Har ingen bild från idag men lämnar er med ett roligt klipp från en rolig kille som gör störtroliga djurvideos värda att kolla upp ; )

3 thoughts on “En dag som många andra men ändå speciell

  Paulina said:
  04 maj 2011 at 9:22

  Härligt att träningen gick så bra! Och vad skönt att kastreringen verkligen har gett resultat! :)

  Emma said:
  04 maj 2011 at 6:56

  Så roligt! :D Jag blir jätteglad för er skull! Haha den där videon är ju hur rolig som helst!

  Jonna & Svante said:
  04 maj 2011 at 5:56

  Vad roligt att läsa! Så himla duktiga ni är!

Comments are closed.