Från oss två, till er alla…

Posted on Updated on

…en riktigt skön och härlig jul (med tillhörande efterdagar).

Det blev något galet fel med min wordpress – efter att ha blivit bombarderad med spamkommentarer fixade jag granskning av kommentarer innan de blir godkända och således har jag alltid fått ett mail för att godkänna kommentarer när de skrivs. Efter mina senaste två inlägg fick jag aldrig några sådana mail och blev idag uppmärksammad om saken av kompisen Ninni. Efter en snabb raid av Gmail och en ond glans mot Skräppostmappen visade det sig att alla mail slunkit ned där.

…så här har jag suttit och tänkt att jag retat upp hela Internet till att ignorera mig efter mitt förra inlägg. Så galet det kan bli!

Hoppas ni alla har haft det en helt makalöst fantastisk och fin jul! Här har det varit lugnt och stilla och snudd på tråkig. Ingen julkänsla, ingen bror, ingen snö, inget ingenting. Zac fick ett grisöra, en liten dentastix och en Wubba kong i julklapp varav han öppnade alla helt själv (och plockade klapparna från högen dessutom).

Idag, juldagen, har det varit lugnt. Vi var ute och gick en ordentlig långpromenad där herrn fick sträcka ut sig ordentligt, leka med nya leksaken och springa upp och ned för backar. Det uppskattades! Duschen efteråt uppskattades desto mindre, men han är en hjälte i lurvförpackning för han uthärdade duschtortyren helt stoiskt. Efter det har vi tvåbeningar lekt med våra nya leksaker, varav det ena var ett Wii Fit Plus som mor fick i julklapp av oss snorungar. Och så tråkig – eller intetsägande, eller kanske till och med skön? – har vår söndag varit :D

That’s about it!

Danbo är snäll och hjälper till att peka ut Zacs (tidningsinslagna) julklapp bland alla andras ;D

2 thoughts on “Från oss två, till er alla…

  Sarah & Combat said:
  29 december 2011 at 1:43

  Här var det visst liv igen – kul =)
  Hoppas ni haft en härlig jul och att Nyår blir likaså, och grattis i efterskott till Zac =)

  Du är utmanad, kolla i min blogg ;)

  Emma said:
  26 december 2011 at 12:06

  God jul och ett gott nytt år!

Comments are closed.