Livet som det är

Posted on Updated on

Livet går sin stilla gång vidare här hemma i Uppsala. Nu när den värsta värmen är över kan vi återigen ta våra härliga långpromenader och träna på alla våra underbara sportfält. Zac har blivit något abnormt mycket bättre med främmande människor igen; nu när folk hälsar så går han hela vägen fram och kan till och med låta de klappa honom. Om han är på humör. Det gör mig sugen på att försöka med den där lydnadsettan igen, om tandvisningen inte kommer skapa lika mycket stress för honom som det tidigare gjort.

På lördag är det öppet hus vid Hundens Hus ute i Svista. Jag, Milla och hundarna ska åka dit och kolla lite. Är för vår gamla (eller föredetta heter det, om det ska vara artigt och snällt) instruktör Kicki, som hjälpte oss mycket i de unga åren. Dessutom är det skyddshundsuppvisning och tipspromenad, och jag ska höra mig för om kantarellsökskursen som hon håller. Skulle vara någonting för Zac – vara i skogen och få arbeta med nosen? Paradis! Ni som bor i närheten av Uppsala kan ju kolla in det, tycker jag ; )

Annars är det inte så mycket mer som händer just nu. Jag har bytt tillbaka till gamla layouten här på bloggen, som ni kanske märkt, för jag var inte helt nöjd med texten på förra. Ja, det blev bättre med liggande bilder, men nej, det blev bara jobbigt att läsa. Jag kanske gör om den förra layouten till en renodlad fotoblogg istället, jag vet inte.

Här är min charmapa i en liten mer smickrande bild än de ovan i alla fall ; )

3 thoughts on “Livet som det är

  Sandra said:
  26 augusti 2011 at 18:24

  Härlig hund och väldigt härlig bild!! Frihet, lycka & glädje =)

  Emma said:
  25 augusti 2011 at 18:13

  Kul att få läsa lite om hur ni har det! Har ju saknat både dina bilder och dina ord! :)

  Kim said:
  25 augusti 2011 at 17:46

  Vilka härliga bilder på Zac! Härligt att höra att han blivit bättre mot främmande! :)

Comments are closed.