Meduciiiin

Posted on Updated on

Zac har repat sig bra efter magsjukan. Klockan fem över tio i morse var jag på apoteket och köpte mirakelmedicinen canikur (tack till Ninni som tipsade mig om det när han var sjuk sist).  Efter ett dygns fasta har han också börjat fått äta ris nu och på eftermiddagen blev också en fiskbulle i buljong nermosad. Nu hoppas vi på att få en bättre och längre och framförallt ostörd sömn i natt, vilket jag hyser goda förhoppningar om då han är så pass pigg och härligt bergerhyper att han knappast kan känna av de krassliga tarmarna längre : )

Måste också visa hur världsbäst min hund är på att ta tabletter. Jag har många gånger sagt hur duktig han är på det, och vilken tur det är att han är så pass okomplicerad med tanke på hur (olägligt) ofta han behövt ta tabletter. Så jag är väl så illa tvungen att ge bevis på det också. Videon är från förra veckan, då han fortfarande åt rimadyl för operationssåret.

6 thoughts on “Meduciiiin

  Ann-Sofie, Pascal & Kaos said:
  26 april 2011 at 11:24

  Ey, kul att se dig igen! Snygg sida har du arbetat fram också.

  Pascal äter rimadyl för tillfället. Och nä, de är inte goda. Trots att det är leversmak. ;)

  Sara said:
  26 april 2011 at 10:57

  Gud så duktig han är hemma hos oss är det en kamp varje gång Zappa måste äta nån tablett oavsett om det är med smak eller inte!

  mari said:
  26 april 2011 at 1:02

  Tjohooo ni är tillbaka!!!!!!!!

  Åsa o Lovis said:
  25 april 2011 at 22:05

  Äh, det är ju fusk med såna där Rimadyl, de smakar lever o mina hundar tar dem som godis! De vita däremot…. Signe är proffs på att gömma dem i skägget!

  Hanna said:
  25 april 2011 at 22:03

  Vad duktig Zac är! :D

  Emma said:
  25 april 2011 at 21:24

  Vad duktig han är! Och söt! ;) Skönt att det går så smidigt att ge tabletter.

Comments are closed.