My sincere apologies

Posted on

Det vill verka som om jag helt glömt av att skriva någonting här… på en väldigt… väldigt… väldigt lång tid. Ber så hemskt mycket om ursäkt.

Vad är det som hänt då som tagit upp allt tid?

Jo, vi har varit på rasträff och vi har varit på utställning (som åskådare) och vi har promenerat och umgåtts med hundvänner och varit och badat och gått alldeles för härliga långpromenader. Vi har plockat fästingar och kokat eget fästingmedel som fungerar toppen. Vi har skaffat oss en daghund ett par dagar i veckan och vi har blivit flitiga kollektivtrafiksanvändare med strålande resultat (en lättare resehund får man leta länge efter). Vi har varit hos farmor med henne JRTs och sett ytterligare bevis på att Zac börjar bli en allt mer självsäker och harmonisk hund i sig själv.

Vad väntas då?

Vi ska beställa tid hos rehab så att vi får ordentlig genomkänning av herr Lurvtass. Vill ha koll på hans leder och muskler och hela köret, med tanke på haspålagringar och före-detta-fraktur. Vi ska eventuellt gå en spårkurs till hösten, vilket jag ser fram emot massvis. Annars tar vi det lugnt om dagarna, de dagar då jag inte är upptagen med jobb och annat, och njuter av att bara ha varandra och tid över att få spendera den i varandras sällskap. : )

Jag har lovat rasträffsbilder så de ska få ett eget inlägg. Sedan ska ni få lite bilder från utställningen i Österbybruk också. Här har ni annars en posarbild på självaste Mr Trassel.

6 thoughts on “My sincere apologies

  Elsa said:
  20 juli 2011 at 10:59

  härlig bild! :) kokat eget fästingmedel?? vad kokar du ihop då? :)

  Dessi & Teddie :) said:
  16 juli 2011 at 16:44

  Fina bilder :)

  Paulina said:
  08 juli 2011 at 11:33

  Ska bli roligt att se dina bilderna från rasträffen! :)

  sofie said:
  18 juni 2011 at 22:37

  Fiiiin-Zac!

  Emma said:
  18 juni 2011 at 10:56

  Kul att få höra nåt ifrån er och att allting verkar vara bra! :) Ser fram emot fler bilder!

  HumleSpunk said:
  17 juni 2011 at 22:30

  Läckerbit sannerligen, den där Mr Trassel :)

Comments are closed.