Statshemligheten avslöjad

Posted on Updated on

…eller åtminstone känns det som så och åtminstone delvis.

Igår när vi vandrade förbi Arken Zoo gjorde vi det i enda syfte att fixa oss en sådan här skönhet – nämligen en namnbricka. Zac är ingen hund som springer bort, faktum är att han aldrig varit längre bort från mig än trettio meter, men man vet ju aldrig, som det heter. Och man ska aldrig säga aldrig, som det också heter. När vi blivit överraskade med skott och fyrverkerier har han hoppat till men Zac är (lyckligtvis!) en hund som söker sig till mig när han blir skrämd än drar på instinkt.

Med det sagt kan ju vad som helst hända. Han blev jagad in i skogen av en rabiat blandis en gång, det kan mycket väl hända igen med tanke på vilken otursmagnet Zac är vad gäller andra hundar och framförallt andra hundars aggressioner. Sedan kan jag mycket väl gå och bli påkörd, få hjärtattack, bli kidnappad, bli upptagen av utomjordingar eller trilla ned i en brunn. Då kan det vara bra att ha ett namn och mitt telefonnummer på baksidan av namnbrickan så att han likt Lassie kan springa och berätta för världen att matte ligger i en brunn eller är på väg till Mars.

Brickan sitter också på ett rundsytt läderhalsband jag köpte på Brukhundscentret vilket är det skönaste förbenade halsbandet jag känt! Köpte det enkom för att det ska glida bra kring Zacs hals och inte nöta på pälsen eller tova den. När vi går promenader använder vi ju sele, halsband är så träligt, säg ;D

Bilden till höger avslöjar den andra statshemligheten. Bilder kommer imorgon, då den förhoppningsvis hittat hem till sin nya matte, men till dess får ni bara smakprov :D

I en sista fotnot kan jag avslöja att jag funderar på att byta layout. Bara en heads up, så där, även om hemsidan inte är lika aktuell eller lika välbesökt som den en gång i tiden var.

One thought on “Statshemligheten avslöjad

    Anna said:
    01 april 2013 at 19:34

    Fin <3

Comments are closed.