Stort grattis, din knasboll!

Posted on Updated on

Jag är rent förskräckligt mycket efter med det här, men det bör ändå sägas. Tisdagen den sjätte december fyllde nämligen världens bästa bergerbatteri (och hans syskon, men huruvida de är bäst kan jag inte uttala mig om) hela fem år. Fem år!

I fem års tid har han varit mitt allt och litet till. Min pälskade fis. Jag vore ingenting utan din hjälp och ditt stöd och din enerverande stämma som ska lufta åsikter i tid och otid. Vad vore väl jag utan dig, som hela tiden tittar upp på mig och förväntar sig äventyr. Som tycker att det är lika världsligt bäst att ta soporna alla de tjugo meter till sophuset som att vara ute på en sex timmar lång vandring i tidigare outforskad terräng. Som dagligen bereder oss med skratt och kärlek. Som är så kräsen med vem som ska bli älskad men älskar sedan sjutton gånger mer än alla andra. Som slår kullerbyttor när du är glad och knyter knut på dig själv när du är lycklig. Som kan stå och filosofera som en gammal gubbe i flera minuter och helt plötsligt inte ha bråttom alls, någonstans. Som kan väcka så starka känslor, är det bara att sätta sig ned bredvid, titta upp, möta ens blick och så sakta, sakta börja vifta på svansen när han möts av ett leende.

Fem år har gått. Fem fantastiska år. Fem år jag inte skulle vilja byta bort för allt i hela världen. Fem år, och må det bli hundrade år till!

3 thoughts on “Stort grattis, din knasboll!

  Emma said:
  17 december 2011 at 10:28

  Grattis på femårsdagen i efterskott! :D

  Sara said:
  16 december 2011 at 22:26

  Hipp hipp hurra på Zac´s födelsedag Hurra hurra hurra =)
  Helt otroligt vad fort tiden går!

  HumleSpunk said:
  16 december 2011 at 21:20

  Vackert skrivet!
  Och jag nickar Berger-igenkännande ;)
  Grattis från oss HumleSpunkare på femårsdagen i efterskott :)

Comments are closed.